INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Manchester United vrea să transfere de la revelația ultimului sezon din Champions League!

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de Raul CelmareJURNALISPORT - Publicat sambata, 22 iulie 2017 16:36

Manchester United, una dintre cele mai active echipe pe piața transferurilor în această vară, încearcă aducerea unui jucător de la surpriza ultimului sezon din Champions League și Ligue 1, AS Monaco.

Este vorba despre mijlocașul brazilian, Fabinho. În vârstă de 23 de ani, el a fost adus la monegasci de la Rio Ave contra sumei de 6 milioane de euro. În perioada petrecută la Monaco, el a fost folosit în 186 de partide și a fost unul dintre protagoniștii parcursului bun făcut de AS Monaco în Champions League, unde au ajuns până în semifinalele competiției, dar și in Ligue 1 unde au câștigat titlul de campioni.

25.000.000 €este cota de transfer a lui Fabinho, conform transfermarkt.com

Deși își dorește foarte mult să ajungă pe Old Trafford, atunci când a fost întrebat de ESPN Brazilia ce tricou va purta în sezonul viitor, Fabinho a răspuns că "în acest moment port tricoul echipei AS Monaco."

În același interviu a admis faptul că și-ar dori să lucreze cu Jose Mourinho, pe care îl consideră un manager excelent.

Se vehiculează că Monaco ar fi de acord cu suma de 45 de milioane de euro, pe care cei de la United sunt dispuși să o plătească.

sursa: metro.co.uk

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează