INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  DECLARAȚII

Maradona îl atacă pe Icardi și critică din nou selecția lui Sampaoli » Care este singurul jucător din lotul Argentinei agreat de "El Pibe de Oro"

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de Cristian TomaJURNALISPORT - Publicat duminica, 11 februarie 2018 19:17

Legendarul fotbalist argentinian Diego Armando Maradona consideră că atacantul lui Juventus, Gonzalo Higuain, ar trebui să fie titular în naționala Argentinei.

Într-un interviu acordat cotidianului El Popular, El Pibe de Oro susține că Higuain este de 10 ori mai valoros decât atacantul lui Inter Milano, Mauro Icardi.

Argentinianul este de părere că, în afară de Messi, niciun jucător din naționala țării sale nu mai impune respect adversarilor.

"Nu mai avem nici un mijlocaș care să merite să-i pronunțăm numele. Lucas Biglia, cu tot respectul pe care îl am față de el, cum ar fi putut să-și imagineze că va îmbrăca vreodată tricoul naționalei? Astăzi, cu excepția lui Messi, oamenii și-au pierdut respectul față de naționala Argentinei. Nimănui nu mai îi este frică de noi.

Uitați-vă la ultimul meci, cu Nigeria, aproape că am luat opt goluri, așa ceva nu se întâmpla niciodată într-un meci pe timpul meu. Este jenant să te bazezi pe Mauro Icardi la Campionatul Mondial, când îl ai pe Higuain, care este de 10 ori mai bun.

Acest băiat, Sampaoli (n.r. selecționerul Argentinei), nu știe nimic. Singurul lucru pe care îl știe este ce va mânca la casa prietenului său. Pipa (n.r. Higuain) trebuie să aibă o nouă șansă", a declarat Maradona.

24 de partidea disputat Icardi în acest sezon în toate competițiile reușind 18 goluri și o pasă decisivă

32 de meciuria jucat Higuain în acest sezon în toate competițiile reușind 17 goluri și 3 assist-uri

Surse: marca.comsofoot.com beinsports.com

Fii parte din redacția noastră! Jurnalisport e un proiect inovativ GSP, susținut de Google. În fiecare lună, GSP îi va recompensa pe cei mai performanți useri Jurnalisport. Aici ai toate detaliile!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
danielp0tc0varu
danielp0tc0varu  •  11 Februarie 2018, 22:25

A tras iar ceva pe nas !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează