INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARGENTINA

Maradona îl desființează pe Mauro Icardi: "E la națională doar pentru că Zanetti l-a luat sub aripa sa!"

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de Raymond FüstösJURNALISPORT - Publicat miercuri, 06 septembrie 2017 15:46

Diego Maradona îl critică aspru pe Mauro Icardi, 24 de ani, revenit la naționala Argentinei după o absență de peste trei ani, anunță Football Italia.

Fostul selecționer al "pumelor" dă de pământ cu atacantul lui Inter, criticând decizia lui Jorge Sampaoli de a nu-l convoca pe Gonzalo Higuain pentru meciurile cu Uruguay și Venezuela.

"Sunt îngrijorat în privința naționalei. În opinia mea există jucători mult mai buni decât cei chemați de către acest om (n.r. Sampaoli). Să nu-l convoci pe Higuain înseamnă ratarea unei oportunități imense, mai ales când îl înlocuiești cu Icardi, crezând că l-ai găsit pe «noul Batistuta». S-a înșelat amarnic.

Icardi este în lot doar pentru că Zanetti l-a luat sub aripa sa. Am vorbit cu Edgardo Bauza (n.r. fostul selecționer al Argentinei), mi-a spus că a primit trei apeluri din partea Wandei Nara (n.r. soția și impresarul lui Icardi). Era șocat, de unde aflase ea numărul de telefon?", a declarat cel poreclit "Pibe de Oro" pentru postul DirecTV Sports.

Revenirea la națională a lui Mauro Icardi sub comanda noului selecționer Jorge Sampaoli s-a dovedit a fi un eșec total. În meciul cu Uruguay, scor 0-0, căpitanul lui Inter a bifat doar 4 pase reușite, iar în remiza rușinoasă cu Venezuela, scor 1-1, acesta a fost schimbat în repriza secundă cu Javier Pastore după o evoluție modestă.

sursa: football-italia.net

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
adrix10
adrix10  •  06 Septembrie 2017, 17:37

Icardi a fost si va fi mereu o mare deziluzie....daca era cu adevarat valoros nu se mai afla si sezonul asta la inter

Vezi toate comentariile (1)
Comentează