INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARGENTINA

Maradona l-a luat în vizor pe selecționerul Argentinei, Edgardo Bauza: "Este și el un trădător!"

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de Tibi DemeterJURNALISPORT - Publicat sambata, 04 februarie 2017 17:00

Diego Armando Maradona continuă războiul cu Mauro Icardi și, mai nou, cu Edgardo Bauza, selecționerul "albiceleștilor".

Fostul mare jucător l-a numit trădător pe Bauza, la fel cum îl consideră și pe atacantul lui Inter Milano.

Maradona l-a numit trădător pe Icardi săptămâna trecută pentru faptul că s-a căsătorit cu Wanda Nara, fosta soție a lui Maxi Lopez.

Maxi Lopez și Wanda Nara au fost căsătoriți timp de cinci ani, între 2008 și 2013, dar au divorțat după atacantul lui Torino a aflat că Wanda îl înșela cu Icardi.

Maradona a aflat că Bauza și Icardi s-au întâlnit la Milano pentru a discuta o eventuală convocare la naționala Argentinei, iar reacția lui nu a întârziat să apară.

"Dacă Bauza s-a întâlnit cu Icardi, este și el un trădător", a declarat Maradona pentru ESPN.

Selecționerul din America de Sud a încercat să se apere și să justifice întâlnirea avută cu Icardi:

"Icardi ştie că îl urmăresc, trece printr-o perioadă bună şi poate fi convocat în orice moment. Însă deplasarea mea nu are nicio legătură cu convocarea lotului. Este un lucru pe care îl aveam în plan de mult. Nu doar pentru a vorbi cu el, ci şi cu alţi fotbalişti. Îmi doream să fac deplasări pentru a discuta cu toţi jucătorii, fără să creez aşteptări. Voiam să văd cum se simt, cum se pregătesc, cum sunt la fiecare club, să discut cu antrenorii lor", a explicat selecţionerul.

sursa: espnfc.com

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează