INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PARERE

Maradona: "Nu vreau să joace nimeni ca Interul lui Mourinho"

Articol de GSP - Publicat sambata, 08 mai 2010 00:00

Diego Maradona s-a arătat dezgustat de modul cum a evoluat Inter contra Barcelonei, pe care a eliminat-o în semifinalele Ligii.

 

"A fost un fotbal mult prea defensiv. Nu vreau să văd nici o altă formaţie care să joace precum această echipă a lui Mourinho. Să te axezi atît de tare pe apărare este un risc care, totodată, omoară spectacolul. Nu am mai văzut aşa ceva", a zis selecţionerul argentinian.

Chestionat asupra stilului trupei sale, tehnicianul de 49 de ani a recunoscut că acesta încă nu este definit, dar îl va pune la punct în 10-12 zile. "Vom face un stagiu la Pretoria", a zis Maradona, timp în care "ne vom antrena temeinic, vom exersa diverse tactici şi scheme, voi vedea cum ne apărăm, voi vedea cum atacăm, dacă va trebui un atacant în plus".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
 •  08 Mai 2010, 13:06
Postat de pe 08 Mai 2010, 12:08

deja s a uitat ca Pep cu Barca lui a castigat anul trecut tot ce se putea si asta jucand cel mai frumos si popular sport;FOTBAL.daca s ar face un campionat de miutza sigur,Inter nu ar fi intrecuta de nimeni.Cu toate astea se vorbeste tot mai mult de marele Mourinio,fantasticul,extraordinarul,nemaivazutul,cel mai mare antrenor al timpurilor noastre,dar de fapt singurul om care distruge fotbalul.Daca as avea o putere sa l trimit antrenor la Barcelona un an,sa l vad pe Mesii si portar...

iti spune ceva numele asta? a fost cel mai bun de la Barcelona in semifinala cu Chelsea. Fara el Barcelona n-ar fi fost in finala si nu ar fi jucat nici supercupa Europei, nici cupa intercontinentala si nici la CM al cluburilor. Ar fi ramas doar cu trofeele interne - adica 2!! Chiar esti asa mare antrenor cand ii ai in echipa pe Messi, Zlatan, Xavi, Iniesta, Dani Alves, Henry, Toure, Puyol, etc ? Sau esti antrenor daca ii elimini pe cei de mai jos cand joci cu Motta,Chivu,Muntari,Pandev,Mariga

 •  08 Mai 2010, 12:51
Postat de pe 08 Mai 2010, 12:14

a fost mare jucator,nu e mare antrenor,dar aici ii dau perfecta dreptate...o echipa ca inter deserveste fotbalul,omoara frumusetea acestui joc...nici eu nu am mai vz asa ceva de cand ma uit la fotbal...nu zic ca nu a fost o pregatire tactica f buna,la rezultat dar nici chiar asa..inter s-a calificat cu mult prea mult noroc in finala.NEMERITAT

iti amintesti cate ocazii a avut Barcelona in 2 meciuri cu Inter? din care o ora a jucat cu un om in plus!?

 •  08 Mai 2010, 12:49

citind declaratia de mai sus imi dau seama de ce Maradona nu va ajunge niciodata un mare antrenor! Sa ceri echipei tale sa atace pe Barcelona cu un om in minus in conditiile in care Stuttgart si Arsenal luasera cate 4 goluri in 11 oameni inseamna ca nu ai nici o legatura cu antrenoratul. Doar un antrenor de geniu cum e Mourinho poate reusi sa elimine o echipa cu jucatori de 2 ori mai buni decat ai echipei sale si jucand o ora in inferioritate!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează