INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARGENTINA

Maradona recunoaşte superioritatea lui Messi: "În 56 de ani, nu am văzut un jucător să joace ca el"

Diego Maradona, foto: reuters
Diego Maradona, foto: reuters

Articol de Tibi DemeterJURNALISPORT - Publicat vineri, 27 ianuarie 2017 14:07

Fostul mare internaţional argentinian, Diego Armando Maradona, a declarat într-un interviu recent acordat că în viaţa lui nu a văzut un jucător să joace precum o face conaţionalul său Lionel Messi.

Lupta dintre Messi şi Ronaldo este una dintre cele mai dezbătute probleme de microbiştii din întreaga lume, însă Maradona nu ezită să-şi laude conaţionalul cu fiecare ocazie.

Forma excelentă arătată de Messi în startul noului an l-a făcut pe Maradona să afirme că starul catalanilor este cel mai bun jucător din lume, chiar dacă Ronaldo a obţinut Balonul de Aur în 2016.

"Nu-i tolerez pe cei care nu-l apreciză pe Messi. Nu a câştigat Cupa Mondială, dar în 56 de ani de viață nu am văzut un jucător ca el", a spus Maradona într-un interviu pentru TyC Sports.

Fostul star al lui Napoli a găsit şi motivul pentru care Argentina nu reuşeste să obţină trofee importante prin echipa naţională de fotbal.

"Fotbalul din Argentina sângerează, toată lumea merge precum în vacanţă. Dacă nu se va schimba nimic, vom avea doar copii care vor juca pe stradă".

Maradona a fost omul decisiv în obţinerea titlului mondial de către naţionala sud-americană în 1986.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close