INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  DEMISIE

Maradona și-a dat demisia! A ratat obiectivul într-un mod incredibil

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat sambata, 28 aprilie 2018 09:06

Niciun an nu a rămas Diego Maradona ca antrenor la Al Fujairah, fosta echipă a lui Mihai Costea. A avut 11 victorii și 11 egaluri în 22 de meciuri, încheind pe locul 3 în Liga a 2-a din Emiratele Arabe Unite.

La 57 de ani, Diego Maradona încă mai încearcă să antreneze. Fără succes. Unul dintre marii fotbaliști ai istoriei tocmai și-a dat demisia de la o echipă din liga secundă a Emiratelor. După niciun an.

Pe 7 mai 2017, El Pibe de Oro anunța că a semnat cu Al Fujairah, unde juca la acea vreme și Mihai Costea, obiectivul fiind pasul spre elită. Pe 27 aprilie 2018, a părăsit clubul, decizie dezvăluită de avocatul său, Matias Morla. 

Diego a demisionat după 1-1 cu Khor Fakkan. A ratat promovarea. Neînvinsă, dar cu 11 egaluri și 11 victorii, Al Fujairah a încheiat sezonul pe locul 3. Argentinianul a mai antrenat o dată în Emirate. În mai 2011 a ajuns la Al Wasl, fiind concediat pe 10 iulie 2012. 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
dakesis
dakesis  •  28 Aprilie 2018, 12:11

Maradona pentru noi/ E un fel de Hagi2:)

Vezi toate comentariile (1)
Comentează