INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FC BARCELONA - REAL MADRID 1-2

Marc Bartra e de părere că Barcelona a dominat jocul: "Au ajuns de două ori la poartă şi au marcat două goluri"

foto: Reuters
foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 17 aprilie 2014 00:00 / Actualizat joi, 17 aprilie 2014 01:12

Fundaşul central al Barcelonei, Marc Bartra, le cere fanilor să rămînă alături de echipă în încercarea de a cîştiga titlul în La Liga. Bartra nu crede că madrilenii au fost superiori.

"Mai sînt etape de disputat în campionat, vom lupta în fiecare meci, e tot ce ne-a mai rămas. Am luptat şi astăzi pînă la final, le mulţumim suporterilor care au venit să ne susţină. Sper să rămînă alături de noi în lupta pentru titlu.


În această seară am avut şi noi ocazii, am condus jocul, am avut posesia, dar ei au ajuns de două ori la poartă şi au marcat de fiecare dată. Au fost mai eficienţi", a declarat apărătorul catalan.

 

 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
sakazuke
sakazuke  •  17 Aprilie 2014, 12:27

:) asta pe teren a vazut alt meci .... 2 bare ,2 goluri vreo 3 suturi a lui bale pe langa si inca cateva ,,semi-ocazii" cum zice cineva mai jos si putzulica asta mic afirma ca cei de la real au avut 2 OCAZII..:))

bamse1901
bamse1901  •  17 Aprilie 2014, 11:49

fotbalul se joaca pe goluri

edward_kenway
edward_kenway  •  17 Aprilie 2014, 11:29

Cred ca mucosu' asta de bartra s-a uitat la alt meci. A trecut Bale pe langa el ca road runner :))))

Vezi toate comentariile (11)
Comentează