INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA, CELTA VIGO - REAL MADRID 2-2

Marcelo urlă de nervi la 16 puncte de Barcelona: "La naiba, ne scufundăm! Nu putem face mai mult" » Perez, pe urmele patronilor din Liga 1! Gestul de la finalul meciului

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de - Publicat luni, 08 ianuarie 2018 10:35

Real Madrid, campioana Spaniei, a Europei și a lumii în 2017, nu mai reușește să iasă din criză. Fără Carvajal (suspendat), Ramos și Benzema (accidentați), și-a pus singură piedică la Vigo. Chiar și cu "dubla" lui Bale și cu penaltyul apărat de Navas, tot n-a învins pe "Balaidos".

Și are acum patru partide consecutive fără victorie în deplasare: 3 egaluri și o înfrângere. Din decembrie 2008 nu i s-a mai întâmplat. Atunci avea însă trei eșecuri și o remiză.

"Dispărut la 1-0, frivol la 2-2"

După vacanța din Brazilia, Marcelo a fost un dezastru duminică, cel mai slab madrilen. Era bulevard pe partea lui la primul gol al Celtei, iar la 2-2 a făcut ceva incredibil. A încercat o "ruletă" în stilul Zidane, a fost deposedat la mijlocul terenului și, la capătul acțiunii, Maxi Gómez (unicul care a înscris și Barcelonei, și Realului în acest campionat) nu i-a lăsat nicio șansă lui Navas. As nu l-a iertat. Cotidianul madrilen i-a dat linie în loc de notă: "Dispari! Absent la ambele reușite ale adversarilor. Dispărut la 1-0, frivol la 2-2. În cădere".

Președintele a coborât în vestiar

Fundașul stânga, cândva o forță a albilor, s-a plâns la zona mixtă. "Suntem triști. La naiba, ne scufundăm! E unul dintre cele mai proaste momente trăite de mine", a declarat Marcelo. "Suntem într-o mare mizerie și încercăm să ieșim la suprafață, dar nu putem. Vrem să arătăm fotbalul nostru bun, să circule mingea și să înscriem. Nu ne iese mai nimic".  După meci, Zidane le-a vorbit jucătorilor mai mult decât o face în mod obișnuit. Și președintele Florentino Pérez a coborât în vestiar. Antrenorul a comentat: "A venit să anime echipa". 

4 goluri 
au Ronaldo și Bale în acest campionat; pentru prima oară în istorie, niciun jucător de la Real nu are peste 4 reușite după 17 etape în LaLiga

"E dificil, pentru că presiunea va crește, cu cât vom avea mai multe egaluri și eșecuri. Facem ce putem, dar nu facem cât trebuie"

"Am mai arătat «rulete» pe teren. Când totul iese bine, presa mă ridică până la cer și nu-mi place. Când joc prost, presa mă dărâmă" Marcelo, fundaș Real

"Am comis prea multe erori, mai ales în repriza a doua. Am pierdut deseori mingea, nu mai avem încredere. Să nu mai vorbim de titlu, de obiective. Să avansăm meci cu meci. Suntem supărați, totuși, să nu o luăm razna"
Zinedine Zidane, antrenor Real

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
mosvasile
mosvasile  •  08 Ianuarie 2018, 15:36

Isco e prea lent pentru Real Madrid!S-o fi uzat Modrici?

zorrozabal
zorrozabal  •  08 Ianuarie 2018, 15:31

Ca fundas,Marcelo e un fel de Steliano Filip -s-au oricare altul din ceilalti 13 fundasi stanga din campionatul Romaniei! Este "Marcelo"-vedeta Real Madrid-pentru incursiunile devastatoare in careul advers! Insa, de mult timp,nu-i mai reuseste nimic, iar una din cauzele regresului evident al jocului Realului, este si forma ingrijoratoare a lui Marcelo!In ultimul meci-cu Celta Vigo-a fost bulevard pe partea lui!E drept ca nici rezerva Theo Hernandez inca nu confirma iar Sergio Ramos cu greu face fata-cu pretul multor "galbene" -fiind nevoit sa tie si partea lui Marcelo-pe langa gafele lui Varane!

alexzece
alexzece  •  08 Ianuarie 2018, 14:26
Postat de dubluv pe 08 Ianuarie 2018, 13:35

are si Realul Alibecul lor, asa ca joaca de o buna vreme in 10. Nu e Marcelo, e Ronaldo.

Macar ala are peste 500 de goluri in cariera,Alibec nu are 500 de goluri nici macar la Fifa.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează