INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

Marco Reus, urmărit de ghinion » Cât va sta pe tușă după accidentarea din meciul cu Leverkusen

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de Raymond FüstösJURNALISPORT - Publicat luni, 06 martie 2017 10:26

Marco Reus, 27 de ani, va lipsi pentru cel puțin o lună după accidentarea suferită în meciul cu Bayer Leverkusen, scor 6-2.

Ghinionul se ține scai de mijlocașul ofensiv al Borussiei, schimbat în partida cu Leverkusen după ce a acuzat dureri la coapsa dreaptă. Se pare că Reus va rata cel puțin următoarele patru partide (cu Benfica în UCL, cu Sportfreunde Lotte în Cupa Germaniei, respectiv cu Hertha și Ingolstadt în Bundesliga).

6 goluri și 7 assisturi a reușit Marco Reus în cele 15 meciuri jucate în acest sezon de Bundesliga

Revenit pe teren la sfârșitul lui noiembrie după o accidentare care l-a privat de prezența la EURO 2016, se pare că playmakerul Borussiei s-a accidentat în cel mai prost moment posibil. Conform publicației Express, Chelsea se gândește să ofere 70.000.000 £ în schimbul germanului, însă desele probleme de sănătate ale lui Reus ar putea să-i facă să se răzgândească. Acesta a fost nevoit să urmărească succesul Germaniei de la Campionatul Mondial din 2014 de acasă, ratând competiția tot din cauza unei accidentări.

surse: dailymail.co.uk, thesun.co.uk

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează