INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Mare luptă pentru transferul unei vedete de la Real Madrid » Arsenal, Chelsea și Manchester City sunt în cursă

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de George Titus AlbulescuJURNALISPORT - Publicat vineri, 09 decembrie 2016 13:05

Isco, playmaker-ul ”galacticilor”, nu prea a mai fost utilizat titular de Zinedine Zidane în acest sezon, dar asta nu a împiedicat marile cluburi din Premier League să-și arate interesul pentru transferul mijlocașului spaniol.

Arsenal, Chelsea și Manchester City urmăresc situația actuală a jucătorului.

Publicația spaniolă Diario Gol, citată de The Sun, susține că ” Isco, recunoscător lui Zidane, l-a informat deja pe antrenor că viitorul său la Madrid este incert, el primind trei oferte tentante”.

Chelsea, Manchester City și Arsenal l-au contactat pe Paco Alarcon, tatăl și impresarul lui Isco. Încă din vara acestui an, se părea că fotbalistul spaniol în vârstă de 24 de ani se va despărți de ”galactici”, după ce a fost pus pe lista de transferări. Dar, mutarea nu s-a materializat, iar mijlocașul a fost titular în 7 meciuri din cele 14 etape din La Liga, înscriind 2 goluri.

Real Madrid ar trebuie să acționeze rapid, dacă dorește să-l mai păstreze pe mijlocaș, după expirarea contractului actual, din vara lui 2018, în condițiile unui asemenea interes din partea marilor cluburi din Premier League.

Isco a evoluat în 108 partide și a marcat 17 goluri pentru echipa de pe ”Santiago Bernabeu”, din 2013 și până astăzi, câștigând în acest timp de două ori trofeul Champions League.

sursa: thesun.co.uk

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează