INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Mari probleme pentru Luis Enrique » Barcelona a mai pierdut doi jucători importanți

foto: Reuters
foto: Reuters

Articol de George Titus AlbulescuJURNALISPORT - Publicat sambata, 22 octombrie 2016 14:11

Arda Turan și Rafinha s-au accidentat în timpul antrenamentului de vineri al Barcelonei și nu au mai făcut deplasarea la Valencia, pentru meciul din etapa a 9-a din La Liga.

Cei doi se adaugă numărului indisponibililor din echipa blaugrana.

Aceste vești îi dau bătăi de cap lui Luis Enrique în perspectiva partidei de pe ”Mestalla”, mai ales după ce doctorii au anunțat că fundașii Gerard Pique și Jordi Alba vor lipsi câteva săptămâni, din cauza accidentărilor suferite în timpul partidei cu Manchester City din Champions League, desfășurată pe Camp Nou.

Arda Turan are o accidentare la cot, iar brazilianul Rafinha are o afecțiune la coaste, ambii fiind indisponibili pentru meciul din acest weekend.

Internaționalul turc, care a fost transferat la Barcelona în 2015 de la Atletico Madrid, a înscris 5 goluri în toate competițiile, în timp ce Rafinha a marcat de 4 ori.

În afara celor patru fotbaliști absenți din formația catalană, mai lipsește, de mai multă vreme, și portarul Jasper Cillessen.

Altfel, la echipă au revenit fundașul Aleix Vidal, neconvocat în ultimele opt etap,e și mijlocașul Sergi Roberto, care a evoluat în doar 5 partide în La Liga.

sursa: espnfc.com

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează