INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARSENAL

Mario Balotelli pe Emirates? » Arsene Wenger vorbeşte despre transferul italianului

Mario Balotelli
Mario Balotelli

Articol de GSP - Publicat luni, 21 iulie 2014 00:00 / Actualizat luni, 21 iulie 2014 22:38

Transferul lui Mario Balotelli la Arsenal revine în atenţia presei din Anglia. Jurnaliştii englezi susţin că "tunarii" ar fi dispuşi să le pună pe masă italienilor de la AC Milan o ofertă în valoare de 20 de milioane de euro.Deşi toate zvonurile presei britanice duc spre un singur deznodămînt, vice-preşedintele rosso-nerrilor, Adriano Galliani susţine că nu a venit nicio ofertă pînă acum pentru Balotelli.

Nici măcar antrenorul londonezilor nu mai este sigur că-l vrea pe Super Mario. "Nu cred că am mai avea nevoie de încă un atacant", a declarat Arsene Wenger în presa britanică.

37 de milioane de lire a cheltuit pînă acum Arsenal pentru Mathieu Debuchy şi Alexis Sanchez.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
bamse1901
bamse1901  •  22 Iulie 2014, 10:00

Wenger il poate pune la punct

Vezi toate comentariile (1)
Comentează