INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Mario Balotelli, tun de 10 milioane la Arsenal? » Arsene Wenger nu a renunţat la atacantul lui Milan

Articol de GSP - Publicat luni, 21 iulie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 20 iulie 2014 23:02

Wenger nu renunţă la ideea de a-l lua pe Balotelli. Arsenal îl tentează să plece de la Milan cu un supersalariu de 193.000 de euro pe săptămînă, peste dublul contractului pe care îl are la rossoneri.

Mutarea ar fi intermediată de Nike, sponsorul comun al "tunarilor" şi al atacantului italian. Mai rămîne ca englezii s-o convingă pe Milan să-i dea drumul.

"Noul antrenor, Pippo Inzaghi, are nevoie de Mario, dar pentru 20 de milioane de euro s-ar face afacerea, iar clubul ar avea bani pentru achiziţii", susţine Sportmediaset.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
steaua.libera
steaua.libera  •  21 Iulie 2014, 15:42

Cine a inventat mizeria asta n-a facut nici macar cea mai mica documentare. Nike e istorie la Arsenal.

alywan
alywan  •  21 Iulie 2014, 11:21

E Puma f*****a in gura de incompetenti. Si daca tot scrii despre Arsenal, ai sa descoperi faptul ca singurul care se apropie de 193.000 EURO / saptamana este Ozil. Sanse ca maimuta-cocalara-sefa sa ajunga in lotul lui Arsenal = 0,0%.

blaustein
blaustein  •  21 Iulie 2014, 09:58

Mutarea ar fi intermediată de Nike, sponsorul comun al "tunarilor" şi al atacantului italian. Asta daca ati fi scris articolul acum un an. Pentru ca in prezent este vorba de Puma.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează