INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Mărturisiri despre chinul prin care trece Leo Messi: "Asta te omoară!"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat duminica, 05 noiembrie 2017 16:05

La 30 de ani, Leo Messi continuă să fie într-o formă fizică excelentă și este unul dintre cei mai buni jucători din lume.

Starul Barcelonei a luat o decizie radicală în 2014, după ce a pierdut finala Campionatului Mondial, 0-1 cu Germania. Și-a angajat un nutriționist, Giuliano Poser, și totul i-a mers perfect după ce și-a schimbat stilul de viață.

Mijlocașul argentinian Lautaro Acosta, fost la Sevilla și actualul jucător al lui Lanus, a vorbit despre nutriționistul lui Messi și despre sacrificiile pe care le face acesta. "Leo a fost inspirat și a acceptat să-și schimbe dieta pentru a-și îmbunătăți performanțele".

"Adevărul e că azi nu ne dăm seama de cât de important este să ai grijă de tine, într-un fotbal atât de exigent, din punct de vedere fizic. Jucătorii merg la Veneția pentru a-l vizita pe nutriționistul lui Messi. Acest tip îți scoate din meniu multe feluri de mâncare. În cazul meu, mi-a interzis să mănânc brânză, carne și ouă. Te omoară!", a spus Acosta, potrivit Mundo Deportivo.

Angel Di Maria, Fernando Gago și Kun Aguero sunt printre cei care l-au vizitat pe nutriționistul lui Messi.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
balauru48
balauru48  •  05 Noiembrie 2017, 20:36
Postat de Pompiliu Bota pe 05 Noiembrie 2017, 18:43

Daca ar sti sa se abtina si de la lapte, s-ar apropia de CR7. Laptele de vaca este pentru vitel, laptele de capra este pentru ied so on...

Bota, prostalaul siteului!

887888274661367
Pompiliu Bota  •  05 Noiembrie 2017, 18:43

Daca ar sti sa se abtina si de la lapte, s-ar apropia de CR7. Laptele de vaca este pentru vitel, laptele de capra este pentru ied so on...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează