INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Mărul discordiei » Cristiano Ronaldo a rupt vestiarul la Real: petrecerea sa aniversară a pus capac!

Ronaldo nu e doar în teren distant faţă de o parte dintre colegi, care nu-l privesc cu ochi buni // Foto: Gulliver/GettyImages
Ronaldo nu e doar în teren distant faţă de o parte dintre colegi, care nu-l privesc cu ochi buni // Foto: Gulliver/GettyImages

Articol de - Publicat miercuri, 11 februarie 2015 00:00 / Actualizat marti, 10 februarie 2015 21:50

Antrenorul Ancelotti, căpitanii Casillas şi Ramos au refuzat invitaţia portughezului, care i-a deranjat pe fanii blanco şi pe colegi prin atitudine şi supermediatizarea evenimentului.

Umilinţa istorică păţită pe "Calderon" în derbyul cu Atletico (0-4) a lăsat cicatrice adînci. Atmosfera din vestiarul blanco este tot mai încărcată, iar vizita de două ore de luni a preşedintelui Perez n-a calmat situaţia.

Potrivit ziarului catalan El Mundo Deportivo, Cristiano Ronaldo a distrus unitatea echipei, petrecerea aniversară de după meci provocînd ruptura cu un grup important de jucători.

Destui colegi, în frunte cu Casillas şi Ramos, primii doi căpitani blanco, care au refuzat invitaţia, au fost deranjaţi de atitudinea portughezului şi de mediatizarea excesivă a evenimentului.

Imagini şi filmuleţe cu CR7 sărbătorind cei 30 de ani recent împliniţi, alături de Marcelo, Pepe, Coentrao, Navas, Modrici şi James, au apărut pe reţelele de socializare. Şi au contrastat flagrant cu vorbele agentului său, Jorge Mendes: "Ronaldo era distrus după eşec şi lumea a încercat să-l destindă".

Acuză iar dureri la tendon
Evoluţiile slabe ale lui Ronaldo din ultima vreme sînt puse pe seama problemelor vechi la tendonul rotulian al genunchiului stîng. Aşa s-ar explica şi că în meciul cu Atletico CR7 a stat mai mult lîngă careu, evitînd să mai facă sprinturile obişnuite. N-a marcat decît 3 goluri de cînd a luat "Balonul de Aur"!

Khedira, 3 săptămîni out!
Real l-a pierdut în derby şi pe Khedira, leziune la coapsa stîngă şi out pînă la finele lunii. În total, neamţul a stat 15 luni pe tuşă de la ruptura de ligamente din noiembrie 2013. Nici Modrici nu este mai bine, croatul, absent de 87 de zile, vizitînd 4 medici pentru leziunea tendonului proximal de la dreptul femural stîng.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
catalin_flo
catalin_flo  •  11 Februarie 2015, 15:22
Postat de lck2290 pe 11 Februarie 2015, 15:05

Ita ma, parca numai are voie sa prinda perioade slabe si el... daca e Ronaldo nu inseamna ca va juca la fel pana se retrage!!! e si cazul lu Mesii sau al orcarui jucator din lume.

Messi

lck2290
lck2290  •  11 Februarie 2015, 15:05
Postat de ragnarl pe 11 Februarie 2015, 12:28

Ronaldo de ceva timp este penibil , nu joaca nimic in ultima vreme iar daca are probleme de ce nu se cere pe tusa ca sa-si poata rezolva problemele?

Ita ma, parca numai are voie sa prinda perioade slabe si el... daca e Ronaldo nu inseamna ca va juca la fel pana se retrage!!! e si cazul lu Mesii sau al orcarui jucator din lume.

catalin_flo
catalin_flo  •  11 Februarie 2015, 13:14

E prea smecher baiatul, are bani kklau il doare in pix, a luat balonul de aur si iar il doare in pix.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close