INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BORUSSIA DORTMUND

Măsură disperată luată de Borussia Dortmund în plină criză fără precedent » Cauza pentru care echipa a ajuns la 6 meciuri fără victorie

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat marti, 28 noiembrie 2017 09:57

Jucătorii Borussiei Dortmund vor primi ajutor specializat. Medicii cred că perioada dezastruoasă din campionat are legătură și cu atentatul căruia galben-negrii i-au căzut victime în aprilie. 

Șase meciuri fără victorie, dintre care patru înfrângeri! Greu de găsit în istoria Borussiei Dortmund o criză mai profundă ca aceasta. Și-o cădere mai abruptă, de la înălțimea a 6 victorii și-o remiză în debutul stagiunii.

Sau altfel spus, de pe locul 1 pe 5! Disperați, șefii clubului i-au contactat pe psihologi. Și-au aflat că degringolada echipei are legătură și cu atentatul căruia i-a căzut victimă pe 12 aprilie.

Atunci când, înaintea "sfertului" cu AS Monaco (2-3), din Ligă, au fost detonați mai mulți explozibili lângă autobuzul Borussiei, ce tocmai plecase cu jucătorii de la hotel spre stadion.

Tulburare post-traumatică

Fizic, doar fundașul Marc Bartra a avut de suferit. Dar psihic au fost afectați cu toții. "Iar medicii ne-au spus că la șase, șapte luni de la o asemenea experiență există riscul unei căderi colective în plan psihic.

Se numește tulburare post-traumatică pe fond de stres și de aceea ajutorul specializat este absolut necesar", a dezvăluit managerul general al clubului, Joachim Watzke.

Vine Nagelsmann?

Ceea ce nu-l absolvă pe antrenorul Peter Bosz de răspundere. Watzke i-a dat un ultimatum și dacă olandezul nu reușește să redreseze situația în săptămânile care urmează, există chiar două soluții de avarie: Armin Veh sau Horst Hrubesch până la vară. Iar apoi, Julian Nagelsmann, de la Hoffenheim! 

231 de zile sunt de la atentatul asupra autocarului Borussiei Dortmund, petrecut la plecarea spre stadion, înaintea meciului cu Monaco din Ligă

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
caminero
caminero  •  28 Noiembrie 2017, 14:03

Asta e o timpenie pisicologiceasca de genul "copil cu ADHD" (in nici un caz nu putem spune ca parintii sint niste *** moderni imbibati cu "parenting" care nu-s in stare sa-si disciplineze plodul si sa-i canalizeze corect energiile firesti la virste fragede), "individ cu personalitati multiple" (in nici un caz nu poate fi vorba de un tertip juridic menit sa scoata basma curata niste criminali odiosi), sau "sindromul mortii subite a bebelusului" (iarasi, nici pomeneala de un cuplu de parinti idioti, care nu verifica daca bebelusul care doarme pe burta nu cumva se sufoca cu perna, el inca nefiind capabil sa sa intoarca de pe o parte pe alta), sau "amintiri reprimate" (sigur ca nici aici nu poate fi vorba de o escrocherie menita sa infunde oameni nevinovati, dupa ani si ani de la presupusa comiterea a unei fapte, timp in care nu a existat nici umbra de dovada impotriva acelor oameni). Bpl in ei de puscologi!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

fibra
fibra  •  28 Noiembrie 2017, 12:48

E posibil sa fie traumatism dupa atentat.Dar totusi dupa 6 victorii si un egal si-au adus aminte de atentat?Mai degraba sunt alte "neantelegeri".

948956548471669
Andronache Georgian  •  28 Noiembrie 2017, 11:48

Si la Dinamo a fost un atentat asemanator.S-au introdus "petarde" in teren si echipa nu va prinde play-off-ul.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează