INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Materazzi dezvăluie decizia care i-a fost fatală lui Benitez la Real Madrid: "Așa i-a făcut și lui Chivu la Inter"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 ianuarie 2016 11:44

Marco Materazzi știe unde a greșit Rafa Benitez în mandatul de la cîrma lui Real Madrid. Fostul internațional italian crede că a făcut aceeași greșeală pe care o făcuse și la Inter. 

"Am zis de mult timp că Benitez va fi dat afară. El a greșit multe acolo. Degeaba ești cel mai bun antrenor din lume, dacă nu vorbești cu jucătorii cum trebuie, nu reușești niciodată.

Trebuie să ai o legătură puternică cu ei, altfel e greu să reușești. Real e un club dificil, nu e suficient să te susțină președintele.

Benitez nu se poate schimba, a avut mereu aceleași probleme. În loc să aibă o relație bună cu Ronaldo, a încercat să se apropie de Bale. Așa a făcut și la Inter.

În prima zi ca antrenor a vorbit cu Zanetti, Cambiasso sau Cordoba, dar l-a ignorat complet pe Chivu", a zis Materazzi în Gazzetta dello Sport.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează