INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  STUTTGART

"Maxim e într-o formă excelentă" » Cum a comentat antrenorul "aroganța" de la pasa românului

Articol de - Publicat luni, 08 mai 2017 10:35

Esslinger Zeitung scrie că, după evoluțiile foarte bune din ultima vreme, comparativ cu restul sezonului, e ca și cum ”tricolorul” Alex Maxim s-ar fi transferat a doua oară la Stuttgart.

Antrenorul Stuttgartului, Hannes Wolf, nu e un admirator al jucătorilor cu fițe. Al artiștilor. Dar în meciul de duminică, împotriva lui Erzgebirge Aue (3-0), lui Alexandru Maxim i-a trecut cu vederea pasa cu călcâiul de la golul doi al șvabilor.

Mai ales că, puține minute mai târziu, mijlocașul de 26 de ani l-a marcat el însuși pe al treilea. "Când cineva muncește, își poate permite și așa ceva. «Călcâiul» lui Alex a fost OK", a comentat Wolf la final.

"A lăsat egoismul deoparte"

Pentru cotidianul Esslinger Zeitung, toleranța antrenorului vis a vis de Maxim e și un semn că îi va acorda credit în continuare.

"După parcursul sinusoidal de până acum, e ca și cum s-ar fi transferat a doua oară la VfB", a apreciat ziarul citat, remarcând totodată psihicul de fier al românului, "care n-a cedat, deși a fost nevoit deseori să ia loc pe bancă sau în tribună.

A căutat să-și câștige locul în echipă evidențiindu-se la antrenamente și a purtat numeroase discuții cu Wolf. Dar, cel mai important, a lăsat egoismul deoparte și s-a pus în slujba echipei".


"Maxim e într-o formă excelentă. A crezut mereu în el și mă bucur că joacă un rol important la VfB pe acest final de campionat"
 Hannes Wolf, antrenor VfB Stuttgart

"Împotriva lui Aue, Maxim a făcut unul dintre cele mai bune meciuri din acest sezon. A avut ochi pentru colegii bine plasați, strălucind și ca pasator, și la finalizare"
Esslinger Zeitung, cotidian german

Nota 2a primit Maxim în Stuttgarter Nachrichten. Adică "foarte bine". 1 e "clasă mondială", 6 înseamnă că "nu și-a meritat banii"

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
masinameaeata
masinameaeata  •  08 Mai 2017, 23:07

Felicitari Maxim! Tine-o tot asa si vei ajunge o echipa mare din vest si nu la VFB.

adriann_
adriann_  •  08 Mai 2017, 12:59

Ma bucur foarte mult pentru Alex Maxim, un jucator care n-ar trebui sa lipseasca de la Nationala Romaniei. Sper sa ramana la VfB si sa fie titular de baza sezonul viitor in Bundesliga. Merita?pe deplin.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează