INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LIGUE 1

Mbappe insistă să plece de la Monaco! Francezii au refuzat o ofertă uriașă + gestul făcut de atacant

FOTO: Gulver/GettyImages
FOTO: Gulver/GettyImages

Articol de - Publicat duminica, 02 iulie 2017 10:54

AS Monaco, campioana Ligue 1 a refuzat deja o ofertă de 130 de milioane de euro, plus bonusuri, pentru atacantul Kylian Mbappe, 18 ani, revelația sezonului, dar Real Madrid insistă. Iar Mbappe a îndepărtat numele AS Monaco de pe pagina sa de Twitter.

Serialul transferului francezului Mbappe nu s-a încheiat și, foarte probabil, va dura până la sfârșitul verii. "Vreau ca el să rămână, are timp să se transfere la un club mare", spunea de curând Leonardo Jardim, antrenorul campioanei Ligue 1.

Francezii i-au oferit o creștere a salariului de 900%, până la 8,4 milioane de euro anual. Și a respins propunerea galactică a Realului: 130 de milioane de euro, plus bonusuri de performanță.

Potrivit, Sunday Mirror, Arsenal va oferi pentru atacantul lui Monaco 142,5 milioane.

Totuși, același Jardim a părut resemnat ieri, într-un interviu pentru Radio Monte Carlo: "Oricărui antrenor i-ar plăcea să-și păstreze liderii. Dar, în proiectul Monaco, nu-i putem reține întotdeauna pe cei mai buni".

2019 este anul în care expiră contractul lui Mbappé cu Monaco

Tot ieri, a remarcat jurnalul iberic As, atacantul în vârstă de 18 ani a îndepărtat de la biografia sa de pe Twitter numele AS Monaco. Alt semn ce indică o posibilă despărțire între gruparea din Principat și copilul său teribil. Mai ales că Real pregătește o nouă ofertă: 150 de milioane! 

"Dacă nu-l ia acum pe Mbappé ar fi o mare greșeală pentru Real Madrid. Kilyan este noua bijuterie a fotbalului european și poate fi moștenitorul lui Ronaldo la Real" Christophe Dugarry, fost internațional francez

15goluri și 8 assisturi a reușit Mbappé în Ligue 1 sezonul trecut 

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
tzusti_reloaded
tzusti_reloaded  •  02 Iulie 2017, 18:48

HALA MADRIIIIIIIID..VA VENI AICI..SI PT ZIDANE ..DE MADRID AL CIELO.. TOT CE VREI.. CLIMA..VIATA NEBUNA DE NOAPTE..ORGANIZARE SI CEL MAI IMPORTANT.. LUMEA E DE ..***.. :))))))))))))0

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

andrei.33
andrei.33  •  02 Iulie 2017, 18:08

Il vrei la fcsb?

raul4steaua
raul4steaua  •  02 Iulie 2017, 14:02
Postat de Olteniacus FotbalClub pe 02 Iulie 2017, 13:41

numai la juventus ar face treaba ....e o versiune afro a lui David Trezeguet sau Thierry Henry ....seamana cu ultimul cand la aceeasi varsta era tot la monaco

Parerea mea e ca ar face treaba buna in Anglia, nu-l vad in Italia

Vezi toate comentariile (4)
Comentează