INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PSG

Mbappe o refuză pe Real! Jucătorul și-a ales noua destinație » Ofertă de 155 de milioane de euro!

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 august 2017 12:16

Atacantul Kylian Mbappe, 18 ani, nu va mai ajunge la Real Madrid sau Barcelona. Juctorul lui Monaco îl urmează la PSG pe Neymar, a anunțat TF1 la emisiunea Telefoot.

Chiar dacă a plătit aproape un sfert de miliard pentru Neymar, PSG merge mai departe într-un mercato ca un foc de artificii. Nu a renunțat nicio clipă la ideea de a-l aduce pe Parc des Princes și pe Kylian Mbappé. Și are un avantaj: atacantul în vârstă de 18 vrea să joace alături de Ney!

Postul de televiziune TF1 a anunțat, la emisiunea Téléfoot, că Mbappé e decis să semneze cu PSG și să se întoarcă la Paris. Adolescentul s-a născut la Bondy, o localitate situată la doar 19 kilometri de Orașul Luminilor.

Clubul parizian ar fi gata de o primă ofertă. 155 de milioane de euro, plus bonusuri pentru performanțele individuale și ale echipei. "Negocierile vor fi extreme", anunță însă TF1. "Monaco nu ar vrea să-l lase pe Mbappé tocmai la marea rivală"

Mbappe a dat 27 de goluri și 16 pase decisive în sezonul trecut, în care a bifat 44 de mecuri.

35.000.000 €este cota lui Mbappe, potrivit transfermarkt.de

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
cracker
cracker  •  09 August 2017, 17:29

NegOitza e dispus sa-l cumpere dar cica ofera 100 milioane si pe Bawab . Sau sa astepte Monaco ca are bani in banca si peste 3000 de ani strange suma cu dobanda.

251809008486653
Ghita Ghee  •  09 August 2017, 15:14

Nu se poate. Pai ii mai scump decat *** Denis Man:))) Atuci jiji o sa.l dea cu 500 mil. de lire turcesti

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează