INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Meci amânat în Italia din cauza vremii » Echipa unui român din Serie A nu va juca în weekend

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de Dan DucaJURNALISPORT - Publicat sambata, 09 septembrie 2017 10:51

Meciul dintre Sampdoria şi AS Roma, club la care este legitimat Bogdan Lobonţ, a fost amânat din cauza vremii potrivnice. Partida conta pentru etapa a 3-a din Serie A şi trebuia să se dispute sâmbătă seara.

Decizia a fost luată după ce oraşul Genova a fost pus sub cod portcaliu pentru restul săptămânii, din cauza ameninţărilor de furtună, iar drumurile din preajma stadionului "Luigi Ferraris" au fost deja închise.

Data reprogramării urmează să fie stabilită, dar este puţin probabil ca meciul să se dispute până la mijlocul lunii octombrie, pentru că Roma participă în grupele UEFA Champions League, aventură pe care o începe marţi, pe teren propriu, cu Atletico Madrid.

După două etape din Serie A, Sampdoria are două victorii, în timp ce trupa antrenată de Eusebio Di Francesco are o victorie şi o înfrângere.

sursa: bbc.com

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează