INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Mesaj dur pentru Guardiola: "Mi-a tăiat aripile! Meritam mai mult"

FOTO: GULIVER/ GETTY IMAGES
FOTO: GULIVER/ GETTY IMAGES

Articol de GSP - Publicat marti, 21 noiembrie 2017 13:43

Nolito, mijlocașul spaniol al celor de la Sevilla, a vorbit despre perioada petrecută la Manchester City.

Jucătorul de 31 de ani spune că Guardiola nu i-a dat prea multe șanse de joc, dar că îi este recunoscător pentru tot ce a făcut pentru el.

"Despre plecarea mea de la City trebuie să îl întrebați pe Guardiola. Am venit plin de speranță. era cel mai bun loc pentru a juca fotbal. Guardiola m-a sunat și m-a convins să vin. La început totul a fost bine. Dintr-o dată mi-a tăiat aripile. Meritam să joc mai mult. Asta e părerea mea.

Nu e nevoie de cuvinte. Dacă în 10 meciuri joci doar 3, pricepi mesajul. Nu știu dacă și-a schimbat opinia sau ce gândea. Nu vorbesc cu Guardiola, dar îi sunt recunoscător. M-a debutat la Barcelona și m-a adus la City", a spus Nolito pentru Mundo Deportivo.

Manchester City l-a cumpărat pe Nolito în iulie 2016, de la Celta Vigo, pentru 18 milioane de euro, și l-a vândut pentru 9 milioane de euro la Sevilla.

30
de meciuri a jucat Nolito la Manchester City, marcând 6 goluri și oferind 5 pase de gol

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close