INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  DECLARAŢII

Messi contraatacă: "Râd pentru că sunt multe barbarisme care s-au spus despre mine"

FOTO: GulIver/GettyImages
FOTO: GulIver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 08 noiembrie 2017 15:22

Leo Messi, starul Barcelonei și căpitanul Argentinei, a vorbit despre planurile sale, Mondialul din 2018 și acuzele că ar fi dictator la "națională". 

"Este o minciună că-mi pun prietenii titulari în națională și că se aduc antrenorii pe care îi vreau. Aici sunt unul dintre ceilalți. Niciodată nu am adus sau scos un jucător din echipă. Râd pentru că sunt multe barbarisme care s-au spus.  Să le spui marilor jucători că cineva joacă pentru că prietenul lui Messi e lipsă de respect. Este o minciună că eu comand la națională.

Toți am trecut prin momente grele la națională. Au fost multe lovituri în grupul de la națională. Vorbesc cu toți colegii, am o relație excelentă cu ei și venim mereu pentru a apăra tricoul naționalei.

Sper să câștigăm Campionatul Mondial. Spania, Brazilia, Germania și Franța sunt și ele favorite. Ele arată cel mai bine.

Știam că ne vom califica, nu puteam rămâne pe dinafară. Am suferit mult. Mereu reveneam la Barcelona și făceam calcule pentru califcare, să văd ce trebuie să se întâmple ca să ne calificăm", a spus Messi, citat de spaniolii de la Sport.

"Mi-ar plăcea să joc la Newell`s, dar nu știu ce se va întâmpla. Nu mă gândesc la viitor, iau fiecare zi în parte. Mă bucur de fiecare zi, de ce fac și că joc în fiecare weekend. Când va veni momentul, mă voi gândi ce voi face. Toată viața mi-am dedicat-o fotbalului, pentru că asta iubesc. Nu mi-am imaginat niciodată că voi trăi toate aceste lucruri"Leo Messi

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
alexzece
alexzece  •  08 Noiembrie 2017, 18:04
Postat de jcash pe 08 Noiembrie 2017, 16:11

Cel mai mare barbarism e sa sustii ca fc fcsb e steaua ! :))

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

911081415601417
Trandafir Eugen  •  08 Noiembrie 2017, 16:50
Postat de jcash pe 08 Noiembrie 2017, 16:11

Cel mai mare barbarism e sa sustii ca fc fcsb e steaua ! :))

Cel mai mare barbarism e sa fii atat de frustrat , incat la un subiect deapre Lio sa comentezi deapre FCSB / Steaua . *** *** indoctrinati de frustrarea maxima a parintilor .....

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

jcash
jcash  •  08 Noiembrie 2017, 16:11

Cel mai mare barbarism e sa sustii ca fc fcsb e steaua ! :))

Vezi toate comentariile (3)
Comentează