INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FC BARCELONA

Messi e genial, dar poate el să strălucească într-o seară friguroasă și ploioasă, în Stoke? Argentinianul a răspuns, în sfîrșit, acestei întrebări

Articol de GSP - Publicat marti, 19 ianuarie 2016 17:44

E întrebarea laitmotiv cînd e vorba despre orice fotbalist care joacă în alt campionat decît Premier League. "Dar poate să joace într-o noapte rece și ploioasă în Stoke?"

Mulți dintre cei care îi contestă lui Messi statutul de cel mai bun fotbalist din lume consideră că ăsta e testul final pentru a determina cît de bun e, iar starul Barcelonei a răspuns întrebării. Ar fi el la fel de bun jucînd în condiții extrem de dure? Mulți cred că nu, argentinianul este însă de altă părere.

Guillem Balague, un cunoscut jurnalist spaniol de la Sky Sports, a povestit că a discutat cu deținătorul a 5 Baloane de Aur despre asta:

"L-am întrebat pe Messi despre acest subiect și a zis: «Oamenii ăia care spun că n-aș face față ar trebui să știe că am jucat în condiții groaznice în Rosario, cînd aveam 11 ani, cu terenuri înghețate, pline de gropi și alte chestii d-astea». Și a jucat bine și atunci".

"Messi poate, poate orice! Știu că adversarilor nu le place să vină pe Britannia Stadium, mai ales iarna, cînd e frig, bate vîntul, e foarte rece... iar noi sîntem o echipă puternică, dar Messi ar juca la fel de bine și aici" Bojan Krkici, fost coleg cu Messi și actual component al lui Stoke City

Messi likes this :D

messi rain

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează