INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Messi îi întoarce complimentele lui Ronaldo: "Este fenomenal, de o calitate excepțională!" » Ce spune argentinianul despre viitorul său pe Camp Nou

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de Raymond FüstösJURNALISPORT - Publicat vineri, 09 iunie 2017 16:17

În ciuda rivalității acerbe alimentate de presă de-a lungul anilor, Leo Messi continuă să fie fair-play și-i recunoaște meritele lui Cristiano Ronaldo.

Considerați drept cei mai buni fotbaliști din istorie, cei doi își împart 9 Baloane de Aur în total, portughezul intrând în linie dreaptă pentru al cincilea premiu din carieră, fiind aproape să-l egaleze pe decarul Barcelonei. Cu toate acestea, starul argentinian admite că este încântat de comparațiile făcute cu șeptarul madrilenilor.

42 de goluriîn 46 de meciuri a reușit Cristiano Ronaldo în acest sezon în toate competițiile, bifând titlul, Campionatul Mondial al Cluburilor și Liga Campionilor cu Real Madrid

"Am spus-o și în trecut, amândoi suntem înarmați cu o sclipire în joc. Încercăm să dăm totul pentru echipa noastră, chestia asta cu rivalitatea este mai mult o invenție a presei. Este un jucător fenomenal, de o calitate excepțională, a demonstrat-o în toți acești ani. Toată lumea știe asta, este unul dintre cei mai buni din lume", a declarat Messi, conform Tencent Sports.

54 de goluriîn 52 de partide a bifat Leo Messi în toate competițiile acestui sezon, reușind să câștige Supercupa și Cupa Regelui Spaniei

Aflat în China pentru o scurtă perioadă înaintea super-amicalului cu Brazilia de la Melbourne, Messi a vorbit și despre planurile sale la Barcelona, dar și despre posibilitatea unui transfer în Superliga Chineză.

"Visul meu a fost să rămân la Barcelona, este tot ce mi-am dorit mereu. Am spus că îmi doresc să-mi închei cariera aici, vom vedea dacă se va întâmpla asta. Consider că Superliga Chineză a crescut enorm în ultimii ani, are un impact imens asupra fotbalului mondial. Am fost de câteva ori aici, însă nu am avut șansa să cunosc zona. Cu toate acestea, din câte am văzut, am rămas impresionat de China", admite starul argentinian. Messi e aproape să semneze un nou contract pe 5 ani cu Barcelona.

sursa: telegraph.co.uk

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
dubluv
dubluv  •  09 Iunie 2017, 20:00

de fapt cu "este unul dintre cei mai buni din lume" i-a tras-o lui ronaldo.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează