INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Mesut Özil, ademenit de o aventură în Serie A » Patronul unei echipe de tradiție a confirmat interesul pentru neamțul lui Arsenal

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de Raymond FüstösJURNALISPORT - Publicat vineri, 29 septembrie 2017 11:53

Erick Thohir, patronul lui Inter Milano, a confirmat interesul pentru Mesut Özil, 28 de ani, anunță britanicii de la Metro.

Decis să părăsească "tunarii" după 5 sezoane petrecute pe Emirates Stadium, internaționalul german se opune prelungirii contractului scadent în vara anului viitor. Inițial, oficialii lui Arsenal sperau la un schimb cu portughezul Joao Mario, lovindu-se însă de refuzul categoric al "nerazzurrilor".

"Într-adevăr, Mesut Özil este unul dintre jucătorii pe care îi monitorizăm, dar să nu uităm că unii jucători aduși în iarnă, precum Podolski sau Shaqiri, nu s-au ridicat la așteptările avute. Avem deja mulți fotbaliști noi, încercăm să construim cea mai bună echipă posibilă cu resursele pe care le avem", a declarat afaceristul indonezian.

32 de goluriîn 166 de meciuri a reușit Özil în tricoul lui Arsenal, câștigând 3 Cupe și o Supercupă a Angliei, bifând până acum 5 partide în toate competițiile noului sezon

Într-o situație similară cu mijlocașul german se află și Alexis Sanchez, chilianul fiind decis și el să plece de la Arsenal la sfârșitul sezonului, după ce îi expiră contractul.

De asemenea, David Silva este un alt jucător care ar putea schimba Premier League pe Serie A, spaniolul lui Manchester City fiind tentat de o aventură la AC Milan.

sursa: metro.co.uk

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează