INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ATAC

Mesut Ozil a atacat legendele Arsenalului » ”Încetați să ne mai criticați! Susțineți-ne!”

Articol de - Publicat duminica, 03 septembrie 2017 11:57

Deși e implicat în preliminariile CM 2018, cu naționala Germaniei, Mesut Ozil și-a făcut timp pentru o reglare de conturi cu legendele lui Arsenal.

Thierry Henry, Martin Keown și Ian Wright, astăzi comentatori-tv, au acuzat criza pe care-o traversează fostul lor club în acest debut de sezon, faptul că nu mai contează în lupta pentru titlu, dar l-au criticat și pe mijlocașul de 28 de ani în repetate rânduri. Iar lui Ozil, e clar, i-a ajuns!

Neamțul le-a amintit, într-un lung meaj postat pe Instagram, că echipa pe care ei o pun la zid "a câștigat destule trofee.

Trei dintre cele 13 Cupe ale Angliei aflate în vitrina lui Arsenal au fost cucerite în ultimii patru ani. La care puteți adăuga și trei Cupe ale Ligii Angliei.

E adevărat că în ultimul timp nu ne-am mai bătut la titlu, dar vom încerca să revenim în acest sezon". Mesajul lui pentru detractori: "Purtați-vă ca niște legende. Încetați să ne mai criticați! Susțineți-ne!".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează