INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

”Micul Maldini” în atenția Barcei! Directorul sportiv blaugrana l-a urmărit pe unul dintre jucătorii lui Milan în derby-ul de duminică, cu Inter

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de Catalin DumitrescuJURNALISPORT - Publicat marti, 22 noiembrie 2016 14:41

În contextul despărțirii iminente de Aleix Vidal, directorul sportiv al Barcelonei, Robert Fernandez, împreună cu două dintre colaboratorii săi, au luat loc, duminică seara, în tribunele lui San Siro, pentru a urmări, în special, pe unul din jucătorii rossonerilor.

Este vorba de Mattia de Sciglio, 24 ani, mijlocaș lateral, care până la această vârstă a reușit să adune 30 de selecții în reprezentativa Italiei.

Contractul lui De Sciglio cu AC Milan expiră la 30 iunie 2018, iar jucătorul se află și în atenția lui Juventus Torino. Mutarea ”micului Maldini” nu poate avea loc decât, cel mai probabil, la vară dar, pentru asta, șefii balugrana vor trebui să evalueze cele două opțiuni aflate până acum în vizorul lor: De Sciglio și jucătorul Valenciei, Juao Cancelo.

Motivul pentru care mutarea lui De Sciglio este puțin probabil să se realizeze în ianuarie este faptul că AC Milan se află în plin proces de schimbare a proprietarului și orice mutare este amânată până când noii patroni chinezi vor prelua frâiele clubului.

sursa: mundodeportivo.com

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează