INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Milan betonează apărarea » Un inel de securitate antitero va înconjura San Siro

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat vineri, 25 august 2017 10:53

Autoritățile din Milano au pus în practică, pentru meciul cu Cagliari de duminică seară, noile măsuri contra atentatelor cu camioane sau orice alt vehicul.

Italienii iau foarte în serios amenințările ISIS și avertizarea că vor fi următoarea țintă după atentatul de-acum 8 zile din Barcelona. Și au decis să blindeze stadioanele, unde zeci de mii de fani pot fi vulnerabili la intrare și la ieșire. AC Milan este prima care aplică noile măsuri antiteroristice, la meciul cu Cagliari, de duminică seară.

Baraje de beton au fost deja instalate în fața stadionului și îl vor înconjura ca un inel blindat. Acestea se vor adăuga porților cu turnicheți, filtrelor stricte cu agenți înarmați și dublei zone "antitrafic", experimentate deja la concertele estivale. Obiectivul Primăriei, Chesturii și Prefecturii din Milano e să împiedice orice fel de atac cu vehicule și infiltrarea militanților Statului Islamic cu centuri explozibile sau cu alte mijloace de acțiune.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează