INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER DE IANUARIE

Milan dă 41 de milioane pe Gerrard!

Articol de GSP - Publicat marti, 28 septembrie 2010 00:00

Echipa lui Allegri vrea să-şi întărească mijlocul în mercato de iarnă şi a pus ochii pe internaţionalul englez de la Liverpool. Deşi a declarat în repetate rînduri că îşi va încheia cariera pe Anfield Road, Steven Gerrard *30 de ani) n-ar refuza oferta lui Silvio Berlusconi.

 

Potrivit www.caughtoffside.com, mijlocaşul "cormoranilor" ar putea fi vîndut de Liverpool pentru suma de 41 de milioane de euro. Startul slab de sezon şi absenîa din Liga Campionilor l-ar determina pe căpitanul echipei lui Hodgson să plece din Anglia. În vară, Gerrard a fost curtat şi de Rafa Benitez, fostul antrenor de la Liverpool, care dorea să-la ducă la Inter, dar patronul Moratti nu i-a dat banii necesari transferului.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
pipitahiguain
pipitahiguain  •  28 Septembrie 2010, 15:08

e prea tanar gerrard pt a pleca la milan

night_wolf
night_wolf  •  28 Septembrie 2010, 14:03

asta e pacatul lu milan, cumpara jucatori foarte buni dar aflati la final de cariera si intrati intr-o forma slaba, de ce nu-l iau pe neymar, jucator de perspectiva + ca e mai ieftin..forza milan

royal_army
royal_army  •  28 Septembrie 2010, 14:02

Caughtoffside.com este un site de 2 lei. Acelasi site spunea ca Liverpool vrea sa dea 14 milioane de euro pe Traore,cititi-l sa vedeti cate "zvonuri" se scriu acolo,multe dintre ele complet nerealizabile.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează