INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SERIE A

Milan refuză un campion mondial și european: "Nu este ce ne trebuie!"

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 13 octombrie 2016 17:24

Accidentarea gravă suferită de capitanul Riccardo Montolivo în meciul contra Spaniei din grupa de calificare pentru Campionatul Mondial din 2018, i-a forțat pe cei de la Milan să caute un înlocuitor.

Printre numele vehiculate s-a aflat și Cesc Fabregas, care este căzut în dizgrație la Chelsea, unde a adunat numai 87 de minute în cele 7 etape scurse până acum din Premier League.

Piesă de bază în succesele consecutive ale "Furiei Roja" din 2008, 2010 și 2012, Fabregas parea să fie soluția ideală pentru linia mediana a Milanului, care suferă la nivel de creativitate.

Totuși, antrenorul "rossonerilor", Vincenzo Montella s-a arătat surprinzător de reticent cu privire la venirea spaniolului pe San Siro:"Avem nevoie de un jucător care să acopere și postul de mijlocaș defensiv așa cum face Montolivo. Fabregas pur și simplu nu are aceste calități și de aceea nu poate fi o soluție pentru noi."
După pierderea lui Montolivo, soluțiile Milanului de la mijlocul terenului se rezumă la tinerii Pasalic și Locatelli sau la Andrea Poli.

(George Vintilă)

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează