INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PSG

Miliardarul lui PSG vrea să schimbe echipa din temelii » Ce se va întîmpla cu Zlatan Ibrahimovici

Articol de GSP - Publicat marti, 28 aprilie 2015 14:13

PSG tot trage speranța unei finale de Liga Campionilor, însă nici în acest an n-a reușit să-și îndeplinească visul. Barcelona i-a oprit pe francezi în sferturile de finală.

Șeicul Al-Khelaifi spune că din vară va mai păstra doar 5, 6 jucători din actualul prim 11 al parizienilor. Omul cu banii de la PSG a lăsat de înțeles că Ibrahimovici va continua la formația din capitala Franței.

"Ne vom gîndi la greșelile care au dus la eliminarea noastră din Ligă. I-am eliminat pe Chelsea cu Jose Mourinho și am pierdut în fața Barcelonei. Dacă stăm să calculăm cît valorează atacul lor: Messi e 250 de milioane de euro, iar Neymar și Suarez fiecare costă 150 de milioane de euro, 550 de milioane costă. Adică mai mulți bani decît am investit noi în patru ani de zile. Nu avem regrete, pentru că am întîlnit cea mai bună echipă din Europa"

Trebuie să reconstruim echipa. Avem 5, 6 jucători de viitor, nu vom schimba 11. Îi vrem și pe cei care au experiență. Dacă a fost pedepsit Ibrahimovici după insultele lansate în urma meciului cu Bordeaux? Asta rămîne între noi", a spus Al-Khelaifi pentru Le Parisien.

Patronul lui PSG a vorbit și despre jucătorul pe care-l consideră de perspectivă pentru sezonul viitor: "Cavani este tînăr și reprezintă viitorul clubului. Are nevoie de mai multă încredere, dar ultimul meci a arătat talentul lui. Va fi parizian sezonul viitor. Blanc poate scrie istorie ca în 1998".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
ultras_gicu
ultras_gicu  •  28 Aprilie 2015, 15:51

echipa " blat " nu o sa castige niciodata champions league

Vezi toate comentariile (1)
Comentează