INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CHELSEA

Mîna sus dacă aţi auzit de jucătorul pe care Jose Mourinho vrea să arunce 25 de milioane de euro!

Jose Mourinho, foto: reuters
Jose Mourinho, foto: reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 24 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 24 noiembrie 2014 14:37

Are 26 de ani, e fundaş dreapta şi e primul pe lista de transferuri a lui Jose Mourinho. Numele lui este Seamus Coleman, e irlandez şi ar putea ajunge pe Stamford Bridge pentru 25 de milioane de lire sterline.

Deşi Branislav Ivanovici joacă extraordinar şi este unul dintre favoriţii antrenorului portughez de la Chelsea, Mourinho ştie că trebuie să îşi dubleze posturile şi să menţină o carte ascunsă în mînecă permanent. Ivanovici are 30 de ani şi cîteva sezoane bune în faţă, dar filosofia lui Mourinho cere şi o bancă de rezerve solidă, mai ales în defensivă.

Seamus Coleman, jucătorul lui Everton, pare a fi fundaşul care l-a cucerit pe Mou. Cu valenţe ofensive, dispus la travaliu şi dedicat echipei la care joacă, Seamus Coleman este, probabil, alegerea perfectă pentru Chelsea, iar banii pe care Mourinho este dispus să îi arunce pe acest transfer confirmă interesul albaştrilor.

Chelsea este lider autoritar în Premier League şi e neînvinsă în toate competiţiile din acest sezon.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
goghe
goghe  •  25 Noiembrie 2014, 11:49

Toata lumea care urmareste fotbalul de calitate a auzit de Coleman! Cu exceptia multor "ziaristi" din Romania care se uita mai mult prin Arabia sa vada ce face Reghe ....

jarobe
jarobe  •  25 Noiembrie 2014, 11:46

Mai bine... mana sus dak este cineva care a auzit de voi astia care scrieti in gazeta!

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  25 Noiembrie 2014, 01:11
Postat de oaeaspurcata pe 24 Noiembrie 2014, 16:24

Hahaha, e clar ca maximum 15% din redactie a auzit de Seamus Coleman - fundasul dreapta al lui Everton si al nationalei Irlandei(de Sud :-) ). In caz ca nu stiati de el inainte de a citi zvonul, va spun ca e de ani buni cel mai bun fundas dreapta din PL, un fel de Dan Petrescu ca stil de joc. De altfel, Everton are cea mai buna pereche de fundasi laterali din Anglia, Coleman si Leighton Baines.

yep, coleman/baines ..))

Vezi toate comentariile (7)
Comentează