INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANTRENOR

Mircea Lucescu a dezvăluit ce planuri are după ce îi va expira contractul cu Şahtior Doneţk

Articol de GSP - Publicat marti, 06 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat marti, 06 ianuarie 2015 13:25

Mircea Lucescu, cel care o antrenează pe Şahtior de 11 ani, a vorbit despre viitorul său după ce îi va expira contractul cu formaţia ucraineană.

Tehnicianul român în vîrstă de 69 de ani nu s-a speriat de problemele pe care le-a avut formaţia sa din cauza neînţelegerilor dintre Rusia şi Ucraina şi e tentat să rămînă la Şahtior Doneţk şi din vară.

"De unde ştiţi voi că sînt în ultimele 6 luni de contract? Nimeni nu ştie ce poate fi, însă, cu siguranţa, voi continua, aşa că nu e nici un fel de problemă", a spus Lucescu la Digi Sport.

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (3)
polistul68
polistul68  •  07 Ianuarie 2015, 08:35

Nu pleaca el de la ucraineni..unde mai gaseste asa un fraier care sa bage bani cu sacul ?

tyriell
tyriell  •  06 Ianuarie 2015, 14:44

cum?nu intelegi?tz tz tz.nu esti deloc atent.a "dezvaluit" ca dupa terminarea contractului...mai semneaza un alt contract.astea sunt "planurile".care de fapt e unul singur.asa titlu,asa text,asa ziaristi,asa presa sportiva.halal sa ne fie.

manieroht
manieroht  •  06 Ianuarie 2015, 14:03

Si a dezvaluit... ce?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează