INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ŞAHTIOR

Mircea Lucescu face lumină » Cum s-a aprins scandalul la Şahtior: "A fost o răpire, sper ca Platini să scape de ei!"

sursă foto: shakhtar.com
sursă foto: shakhtar.com

Articol de GSP - Publicat luni, 21 iulie 2014 00:00 / Actualizat luni, 21 iulie 2014 14:23

Mircea Lucescu a oferit amănunte despre situaţia tensionată de la echipă, după ce 6 jucători din lot au refuzat să se întoarcă în Ucraina din cauza problemelor din ţara vecină.
Lucescu spune că aceştia au fost sfătuiţi de impresari să procedeze aşa, dar nu au altă variantă decît să respecte programul echipei, altfel vor fi amendaţi drastic.

"Impresarii au încercat să facă o rebeliune. Are dreptate Platini că încearcă să scape de ei, să legalizeze cumva. Nu aveau nici un motiv, la Harkov, unde vom juca, e totul în regulă.

Un impresar a apărut la meciul cu Lyon, nici nu-l mai văzusem pînă atunci. A vorbit apoi cu jucătorii.

Seara, după meciul cu Lyon, i-a strîns pe brazilieni şi le-a spus să nu se mai întoarcă. Ţinta lui erau de fapt doar doi jucători, cei mai importanţi: Douglas şi Teixeira.

Lucrurile se vor complica, pentru că a fost o răpire de jucători. Acest impresar încearcă să-şi creeze avantaje, să profite", a declarat Lucescu la Dolce Sport.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (17)
paddy
paddy  •  21 Iulie 2014, 20:59

Ati inteles prea bine behaitoarelor...cineva vrea sa profite de pe urma razboiului din Ucrania...,,un gunoi gen domn giovani puscarie...dar cum dracu pui o oaie sa gandeasca ? :)

florin88888
florin88888  •  21 Iulie 2014, 17:59

Astazi Cupa Ligii:Live Streaming, 18:00 Gaz Metan-Pandurii Live Streaming, 21:00 Chiajna -Dinamo Buc. Live Streaming, Intra pe World Live Streaming(scrie asa in Google) si vezi meciurile.....

salaaurel
salaaurel  •  21 Iulie 2014, 16:25

Despre ce rapide vorbește nea Mircea ,te-ai cam dilit nene securistul tot cum vrea interpreteaza.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează