INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

Mircea Lucescu face o declaraţie interesantă despre un jucător de la Şahtior Doneţk: "Este mai bun decît James Rodriguez"

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 august 2014 00:00 / Actualizat vineri, 15 august 2014 15:43

Mircea Lucescu îl laudă pe unul dintre fotbaliştii săi şi îi face o caracterizare interesantă noului jucător al lui Real Madrid, James Rodriguez.

Antrenorul lui Şahtior este mîndru de Douglas Costa şi spune că e mai bun decît starul de 80 de milioane de euro a deţinătoarei Ligii Campionilor.

Imediat după aflarea veştii că AC Milan este interesată de brazilianul formaţiei ucrainene, Mircea Lucescu a declarat pentru Gazzetta dello Sport că Douglas ar fi un jucător util italienilor.

"Eu sînt mîndru cînd un jucător de la echipa mea se transferă la un club mare. Dar aş vea ca afacerea să fie făcută în mod corect. Priviţi cazul lui James Rodriguez. A devenit cunoscut la AS Monaco, apoi a jucat bine la Cupa Mondială şi a ajuns la Real Madrid. De ce nu ar putea fi la fel şi pentru Douglas Costa? Pentru mine, el este mai bun decît James!", a declarat Mircea Lucescu pentru jurnaliştii italieni.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (24)
ciolpan
ciolpan  •  16 August 2014, 21:17

Daca vorbim de tepe adati aminte ba mai ant chiar ce tepe, macar la Anderson braziliaNUL pe ce suma de la Benfica la luat MU si vai de mama lui, de Real e jale Cecinho, Marcelo care urmareste foarte bine meciurile stand pe banca, sau ce sa mai zic de Kaka, care e destul de bun, dar nu sa integrat, pai nu e teapa sa platesti macar pe astia 3 asa sume si tu mai sufli ceva pe ici. Luce a spus corect din punctul de vedere ca Douglas e mai bun, la fel cum Kaka era bun pentru Milan sau James pentru Monaco, asta nu ionseamna ca toti se adapteaza asa usor in alta echipa. Sav vedem ce ne arata viitorul. Cazuri sunt multe chiar Rivaldo sau Ronaldinho nu au facut nimic la Milan sau Shevcenko la Chelsea

ciolpan
ciolpan  •  16 August 2014, 21:08
Postat de xhthu pe 16 August 2014, 20:01

se investea la fel de bine? prietene ,pana sa vina mucéscu sahtior cumpara jucatori ca daniel florea ,se bazau in principal pe jucatori ucrainieni si romani ieftini. singurul brazilian era brandao si se uitau la el ca la nava spatiala .daca stai prost cu memoria cauta componenta lotului de atunci si compara cu ce au acum inainte sa vorbesti prostii

Daca esti asa destept, cine veneau cu 8- 10 ani in urma la Shahtar sau Kiev, chiar Zenit sau CSKA sau Spartak. Eu zic din cei care erau ca Kievul nu avea mai buni, si desteptule vezi ca Kiev pe unde nimerea acolo si o rupea pe Donetsk tot cu Skala antrenor sau Shuster, nu mai zic ca sia batut joc de Barcelona si de multe alte echipe prin Europa, Luescu a schimbat ceva nu imediat dar treptat, si nu mai erau toti brazilienii petarde, din 10, 8 chiar jucau. si nu e atit de usor sa ii tii in mana, el a putut face cit de putin regula cu ei. Nu mai zic cu ce rasuri juca la Galata sau Besiktas si stii care sunt rezultatele.

xhthu
xhthu  •  16 August 2014, 20:01
Postat de ciolpan pe 16 August 2014, 17:18

Pai MU nu a luat tepe sau Real, asta la tepe ce priveste la brazilieni, pe cine sa ei, cred ca nu o sa iti vina in Est francezi, nemti sau spanioli, precum Isco sau Hazard, si plus el ia jucatori cu talent asta e clar ca nu Elton sau mai stiu cine a mai venit la Steaua pe 1 mil, ca astia chiar costa de la 7 spre 15 mil si ajung la cota 30 si in sus, Daca ar avea un camionat mult m puter te asigur ca ar cistga pe aceasi chelsea 4 din 6. Mai e si ca altceva, Luce multe si le infloreste adesea vorbeste si aiurea, dar ca antrenor e destul de bun, nu foarte dar are calitate. Zicem ca patronul are bani, pina la el se investea tot la fel de bine, dar nimic. sunt deacord si cu voi dar nu in toate

se investea la fel de bine? prietene ,pana sa vina mucéscu sahtior cumpara jucatori ca daniel florea ,se bazau in principal pe jucatori ucrainieni si romani ieftini. singurul brazilian era brandao si se uitau la el ca la nava spatiala .daca stai prost cu memoria cauta componenta lotului de atunci si compara cu ce au acum inainte sa vorbesti prostii

Vezi toate comentariile (24)
Comentează