INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Misiune pentru Douglas Costa! Juventus îl vrea pe brazilianul lui Bayern la pachet cu Renato Sanches

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat miercuri, 24 mai 2017 11:52

În timp ce jucătorii lui Juve se pregătesc pentru finala Ligii cu Real, din 3 iunie, șefii plănuiesc deja sezonul viitor. Iar în capul listei de achiziții se află doi jucători de la Bayern: Douglas Costa și Renato Sanches.

Fostul mijlocaș al lui Mircea Lucescu la Șahtior n-a reușit să-l impresioneze pe antrenorul Carlo Ancelotti în acest sezon. Sătul să fie introdus mai mereu pe finaluri de meci, brazilianul și-a făcut și el publică nemulțumirea, încă din ianuarie. Astfel că, în schimbul unei sume consistente, bavarezii i-ar da drumul.

70 de milioane €vrea Bayern în schimbul lui Douglas Costa și Renato Sanches

Sanches? Cumpărat de campioana Germaniei de la Benfica, vara trecută, cu 38 de milioane de euro, portughezul a dezamăgit crunt. Juve insistă însă să-l ia la pachet cu Douglas Costa, dar nu-i va fi ușor. Pe fir a intrat Man. United! 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează