INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

Misterul transferului lui Neymar la PSG a fost elucidat » Decizia luată de parizieni în urma tratativelor

foto: reuters
foto: reuters

Articol de Adrian RomanJURNALISPORT - Publicat marti, 25 octombrie 2016 21:47

Cotidianul francez L'Equipe a relatat modul în care Paris Saint-Germain a încercat să-l convingă pe Neymar să părăsească Barcelona pentru Paris vara trecută.

L'Equipe a explicat faptul că, odată cu eşuarea tratativelor pentru Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo, PSG a încercat varianta unui transfer pentru jucătorul brazilian, date fiind negocierile pentru o eventuală prelungire de contract, cele două părţi neajungând în acel moment la un numitor comun.

Iniţial, oferta a părut una atractivă pentru Neymar, luând în considerare probleme pe care acesta le-a avut cu fiscul spaniol, dar şi din punct de vedere al marketingului. Oficialii clubului şi jucătorul au avut de-a lungul acestui an două întâlniri: prima la Sao Paolo, în luna aprilie, iar cea de-a doua pe plaja din Ibiza în vara acestui an.

În cele din urmă, brazilianul a refuzat oferta celor de la PSG, semnând prelungirea contractului cu Barcelona până în 2021. Din punct de vedere financiar, Neymar va pierde nu mai puţin de 40 de milioane de euro în următorii 5 ani, faţă de salariul propus în contractul celor de la PSG.

Agentul jucătorului, Wayne Ribeiro, a dezvăluit faptul că Neymar ar fi încasat în capitala Franţei un salariu stagional de 40 de milioane de euro (după plătirea taxelor către fiscul spaniol).

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează