INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Arbitrul din El Clasico, intermediar pentru Sergio Ramos » Ce i-a cerut fundașul lui Real Madrid să facă

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de Raymond FüstösJURNALISPORT - Publicat vineri, 28 aprilie 2017 18:37

Sergio Ramos i-a dăruit un tricou cu autografe lui Hernandez Hernandez, arbitrul derby-ului dintre Real și Barcelona, înaintea duelului de duminica trecută, anunță presa din Spania.

Eliminat în finalul partidei, căpitanul madrilenilor i-a lăsat o plasă "centralului". Pe lângă tricoul semnat, Ramos a lăsat și un mesaj scris de mână.

img tblanco 20170427 182859 imagenes md otras fuentes camiseta kywf u422093335056pu 980x554mundodeportivo web

După ce a apărut în presă știrea, fundașul blanco a venit cu explicații, precizând că tricoul cu autografe ar fi fost de fapt un cadou pentru patronul hotelului Sans Beach din Lanzorate, Juan Carlos Albuxech, iar "centralul" Hernandez Hernandez a fost doar intermediar.

Căpitanul Realului a fost sancționat cu cartonaș roșu direct de Hernandez după o intrare cu ambele picioare la Messi, lăsându-i pe madrileni în 10 pentru restul partidei pierdute cu 2-3. Lupta la titlu a fost relansată cu 5 etape rămase de disputat în La Liga.

sursa: thesun.co.uk

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează