INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

Mizează pe puștiul-minune adus de Guardiola! Ribery despre francezul care ne poate face zile negre la Euro: "Învață mereu"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 30 martie 2016 19:17

Franck Ribery se gândește deja la viitor. În vârstă de 32 de ani, francezul măcinat de accidentări și-a găsit un urmaș în Kingsley Coman, coechipier la Bayern Munchen și la naționala Franței .

”Sper că Kingsley Coman va putea deveni noul Ribery. Pentru el nu a fost ușor până acum pentru că la PSG nu juca și la Juventus prindea puține minute pe teren.

Aici, la Munchen, e însă liber și joacă fotbal. Face o treabă bună, însă se poate pregăti și mai bine.

Coman are doar 19 ani, însă poate învăța mult de la jucătorii mai vechi. Jucători ca mine, Xabi Alonso, Muller, Lahm sunt importanți în astfel de situații”, a spus Ribery, potrivit juvenews.eu.

Coman a fost împrumutat la începutul acestui sezon de Juventus la Bayern Munchen. La echipa bavareză a reușit să bifeze 29 de prezențe, 6 goluri și 11 pase de gol în toate competițiile.

”În ultimul an am fost mereu trist, mi-a lipsit să joc fotbal. Acum mă simt 100% pregătit. Nu știu cât timp voi mai putea juca, dar atât timp cât fizicul mă va ajuta, voi continua.”
Franck Ribery

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează