INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Momente dificile pentru Donnarumma după ce fanii au aruncat cu bani falși în el » Surprins în timp ce plângea

FOTO: Guliver / Getty Images
FOTO: Guliver / Getty Images

Articol de GSP - Publicat miercuri, 21 iunie 2017 15:46

Gianluiggi Donnarumma, goalkeeper-ul doar 18 ani al lui AC Milan, trece prin momente extrem de delicate, după ce suporterii echipei l-au criticat asiduu pentru faptul că nu vrea să-și prelungească înțelegerea cu echipa rossoneră. 

Ba mai mult, portarul a fost umilit în fața întregii lumi, după ce fanii italieni prezenți în Polonia pentru europeanul U21 au aruncat cu bani falși în Donnarumma în timpul partidei pe care reprezentativa Italiei o disputa în fața Danemarcei. 

Cumnatul goalkeeper-ului a declarat în presa din Italia Donnarumma e foarte afectat de cele întâmplate, ba chiar l-a văzut  plângând în timpul unei videoconferințe pe care a avut-o cu el.

În opinia tânărului jucător, fanii l-au pus pe nedrept la zid pentru faptul că nu dorește să mai rămână la Milan și din sezonul viitor, neînțelegând reacțiile extrem de virulente apărute în ultimul timp în social media la adresa sa. 

"Lui Gigio îi pasă prea mult de Milan. Dacă cei din club vor fi deschiși dialogului, nu văd niciun motiv pentru care relația dintre ei ar trebui să se termine. Chiar dacă relația lor a fost complet deteriorată, mi-ar plăcea să cred că iubirea va trece peste orice altceva.

Adevărul este că Gigio nu a spus niciodată că vrea să o părăsească pe Milan. Doar a cerut timp de gândire pentru viitorul său, dorind în același timp sp se concentreze pe echipa națională. Milanul a dat ultimatumul, cei de acolo au vrut o decizie imediată", a declarat cumnatul acestuia, conform IMilanista.it

Citește și: Umilința trăită de portarul lui AC Milan » Fanii Rossonerilor au aruncat cu bani falși în "Dollarumma"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează