INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AMIENS - STRASBOURG 3-1

Momente înspăimântătoare în Franța » Gakpé, inconștient după ce-a fost lovit de portarul advers!

FOTO: Twitter @CourrierPicard
FOTO: Twitter @CourrierPicard

Articol de - Publicat duminica, 22 aprilie 2018 11:56

Serge Gakpé, atacantul togolez al celor de la Amines, a căzut inert pe gazon, înainte ca Monconduit să deschidă scorul. A fost scos pe targă, dar și-a revenit. "A fost un K.O. tehnic", a explicat colegul său, Issa Cissokho.

Un alt jucător și-a pierdut cunoștința pe teren. Accidentul șocant s-a întâmplat în Ligue 1 sâmbătă seară, la Amiens. Chiar înaintea pauzei, Serge Gakpé s-a ciocnit violent în aer cu portarul lui Strasbourg, Alexandre Oukidja, și a căzut inert pe gazon. Atacantul togolez urmărea mingea centrată în careu de Bakaye Dibassy, faza a continuat și Thomas Monconduit a recuperat-o și a trimis-o în plasă, deschizând scorul. Nimeni nu a mai avut chef să sărbătorească golul, medicii fiind chemați, de urgență, în ajutorul fotbalistului de 30 de ani!

"Totul e OK cu Serge"

Nu au fost însă multe momente de groază, pentru că jucătorul crescut la Monaco și transferat de la Chievo, și-a revenit destul de repede. A fost scos pe targă după 5 minute, în aplauzele publicului, și apoi înlocuit cu Manzale. "Cred că mai mult s-a speriat decât s-a simțit rău. A suferit un K.O. tehnic. L-am întrebat dacă totul e bine și mi-a confirmat că e OK", a explicat după meci colegul său, fundașul Issa Cissokho. Spectatorii au fost anunțați că Gakpé e în regulă, dar togolezul a rămas noaptea la spital pentru investigații amănunțite. 

3goluri în 27 de meciuri are Gakpe în Ligue 1 pentru Amiens

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează