INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Momentul în care Jose Mourinho l-a „ucis” pe Cristiano Ronaldo, în ciuda unui hat-trick: „Ești cel mai bun din lume și joci prost!”

Articol de GSP - Publicat joi, 25 aprilie 2019 21:13

Emmanuel Adebayor a descris momentul în care tehnicianul Jose Mourinho l-a distrus pe Cristiano Ronaldo (34 de ani), după un meci în care starul portughez marcase un hat-trick.

Este vorba despre o partidă din 2011. „La Real Madrid într-un meci conduceam cu 3-0 la pauză. Iar Mourinho a intrat în vestiar și și-a descărcat nervii. A lovit frigiderul, a lovit televizorul, a aruncat apă. I-a «ucis» pe toți.

Îmi amintesc că odată l-a ucis chiar și pe Ronaldo, după ce marcase un hat-trick. I-a spus: «Toată lumea spune că ești cel mai bun din lume și tu joci prost. Arată-mi că ești cel mai bun». Cristiano și-a asumat-o. El dădea 3 goluri și după aceea vorbea doar despre vreo ratare”, a povestit Adebayor pentru Daily Mail.

În 2011, Ronaldo a terminat sezonul cu 53 goluri marcate pentru Real Madrid. Echipa a câștigat doar Cupa.

8goluri în 22 de meciuri are Adebayor la Real Madrid

Citește și:

Totul despre Getafe - Real Madrid

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
1525647587480373
Tudor Barbulescu  •  26 Aprilie 2019, 04:51

Titlu de nota 8, informatie de 2 lei. Inteleg ca sunt momente cand este greu sa gasesti o stire sau eveniment or care sa-l elaborezi, dar decat sa scrii prostii mai bine nu scrii deloc.

magic4ever
magic4ever  •  26 Aprilie 2019, 03:23

Prin "criticile" astea constructive Mourinho la ajutat pe Cristiano Ronaldo sa devina un adevarat golgheter...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează