INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANŢA

Monaco, final groaznic de an! Fosta finalistă a Ligii Campionilor a rămas ultima în Ligue 2 :O

Vremurile în care Hansson (dreapta) şi Monaco jucau în Ligue 1 par departe (foto:Reuters)
Vremurile în care Hansson (dreapta) şi Monaco jucau în Ligue 1 par departe (foto:Reuters)

Articol de GSP - Publicat miercuri, 21 decembrie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 21 decembrie 2011 13:32

După ce a retrogradat din primul eşalon fotbalistic al Franţei, AS Monaco nu s-a regăsit nici în liga secundă, acolo unde se clasează abia pe locul 20

"Lanterna roşie" din liga a doua franceză are o singură victorie în 18 meciuri, nu mai puţin de 10 egaluri şi şapte înfrîngeri! Ieri, monegascii nu au reuşit să treacă, pe teren propriu, de liderul Clermont (0-0), aflat la 21 de puncte în faţa echipei de care aparţine românul Daniel Niculae.

Astfel, AS Monaco va rămîne, pînă la reluarea campionatului (ianuarie 2012) pe ultima poziţie a ierarhiei din Ligue 2. În lotul grupării se găsesc o serie de nume importante în fotbalul european, precum francezul Ludovic Giuly, suedezul Petter Hansson sau norvegianul Thorstein Helstad. Cu remarca că toate vedetele echipei sunt trecute bine de 30 de ani!

Principala cauză a decăderii clubului din Principat o reprezintă gravele probleme financiare cu care se confruntă acesta. Prinţul Albert de Monaco a găsit şi un cumpărător pentru club, Dmitiri Rîbolovlev, un om de afaceri rus cu o avere estimată la 7,2 milioane de euro, conform celor de la Forbes. Vezi aici mai multe detalii.

3 puncte o despart pe AS Monaco de primul loc neretrogradabil, ocupat în prezent de Le Mans

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
barox
barox  •  21 Decembrie 2011, 17:13

"Dmitiri Rîbolovlev, un om de afaceri rus cu o avere estimată la 7,2 milioane de euro, " ...daca ma fortez si eu bine , ajung la averea lui asta ! Iar ati dat copy paste din google translate si in loc de miliarde ati pus milioane ...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează