INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Morata se simte vânat de critici: "Deja mă omoară, așa că știu ce mă așteaptă"

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de Florin MateiJURNALISPORT - Publicat vineri, 11 august 2017 20:13

Atacantul spaniol a acordat un interviu pentru cotidianul spaniol Marca, în care a declarat că este încrezător că nu va dezamăgi la Chelsea și că își va confirma statutul de cel mai scump jucător din toate timpurile al echipei londoneze.

Campioana Angliei a pierdut primul meci al sezonului împotriva lui Arsenal, 4-1 la loviturile de departajare, după 1-1 în timpul regulamentar, în Community Shield, competiție ce ține loc de Supercupa Angliei, iar Morata nu a strălucit. Jucătorul adus de la Real Madrid pentru suma de 58 de milioane de lire sterline a fost introdus pe teren în minutul 74 în locul belgianului Michy Batshuayi și a avut o evoluție modestă înainte de a rata unul dintre penalty-uri.

În ciuda meciului slab, Morata s-a declarat dezamăgit de reacția jurnaliștilor din Albion, dar a spus că este calm înainte de startul noului sezon din Premier League și că va continua să muncească așa cum a făcut-o și până acum.

”Am jucat 15 minute în 2 meciuri din presezon și am ratat un penalty, iar criticii deja mă omoară, așa că știu ce mă așteaptă. Probabil mi se trage de la prețul pe care Chelsea l-a plătit pentru mine, dar asta mă motivează și mă face să muncesc din ce în ce mai mult în fiecare zi.”, a declarat internaționalul spaniol.

Întrebat câte goluri își dorește să marcheze în viitorul sezon, Morata a spus că ar vrea să înscrie cel puțin 20, dar nu face o obsesie din acest obiectiv, pentru că importantă este evoluția echipei. Acesta a dat ca exemplu perioada în care a îmbrăcat tricoul lui Juventus, atunci când a marcat 15, respectiv 12 goluri, dar în ambele sezoane a reușit eventul, iar într-unul dintre ele a ajuns cu echipa din Torino până în finala Ligii Campionilor.

 Fii parte din redacția noastră! Participă la Jurnalisport – proiect inovativ GSP, susținut de Google. Aici ai toate detaliile!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează