INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

Motivul pentru care Mourinho a mers să urmărească Ucraina - Spania! Pe ce jucător a pus ochii

Articol de GSP - Publicat marti, 13 octombrie 2015 11:34

Jose Mourinho a fost pînă în Ucraina pentru a urmări meciul acesteia cu Spania, cîștigat de iberici, scor 1-0. Cotidianul AS susține că Mourinho a vrut cu orice preț să-l urmărească pe Andriy Yarmolenko, jucătorul celor de la Dinamo Kiev.

Acesta se află în ultimul an de contract și este pe lista lui Chelsea. Atacantul lui 25 de ani este monitorizat și de Barcelona, dar și de Lazio. Probabil Mourinho vrea să-l ia încă din iarnă pentru a se asigura că nu-l pierde. Yarmolenko a făcut un meci bun, chiar dacă echipa sa a pierdut.

Totodată, Mourinho i-a urmărit și pe jucătorii lui Dinamo Kiev din națională, asta pentru că echipa ucraineană este viitorul adversar al lui Chelsea din Champions League.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
americanu197
americanu197  •  13 Octombrie 2015, 12:38
Postat de mariuss72 pe 13 Octombrie 2015, 11:59

Assassin's Creed :)))

nothing is true everything is permitted... la mourinho se potriveste destul de bine

alternativa.oltenia.craiova
alternativa.oltenia.craiova  •  13 Octombrie 2015, 12:32

antrenor de antifotbal total

mariuss72
mariuss72  •  13 Octombrie 2015, 11:59

Assassin's Creed :)))

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close