INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LIVERPOOL

Motivul pentru care primul transfer al lui Klopp era să cadă: "Sufăr de claustrofobie, nu pot să stau nici măcar un minut acolo"

Articol de GSP - Publicat luni, 11 ianuarie 2016 10:27

Sîrbul Marko Grujici, primul transfer al „cormoranilor” în era Klopp, a fost la un pas să nu semneze cu formația de pe Merseyside din cauza unui motiv mai puțin obișnuit. 

Internaționalul de tineret, venit pe 5,1 milioane de lire în această iarnă, a povestit pentru presa din Insulă de ce a ezitat înaintea înțelegerii.

”Am intrat în panică înaintea vizitei medicale și am fost la un pas să nu mai semnez. Am înțeles că era obligatoriu un RMN. Procedură care durează o oră. Sufăr de claustrofobie și am intrat imediat în panică. Nu puteam să stau nici un minut într-un astfel de aparat.

Pînă să accept, doctorii s-au chinuit 20 de minute să mă convingă. În cele din urmă urmă am trecut peste spaimă și am încheiat vizita medicală”, a explicat fotbalistul de 19 ani pentru Liverpool Echo.

Deși Grujici nu se va alătura echipei pînă în vară, urmînd să cîștige campionatul în Serbia cu Steaua Roșie Belgrad, Klopp i-a dat deja cîteva sfaturi jucătorului: ”Am vorbit cu antrenorul și mi-a spus că e foarte important să rămîn concentrat în următoarele șase luni. Transferul e doar un prim pas al carierei mele și n-ar trebui să mă relaxez.

Mi-a spus că trebuie să fiu atent la alimentație și chiar dacă pauza competițională în Serbia e de o lună și jumătate, m-a sfătuit să nu stau mai mult de două săptămîni și să-ncep să mă pregătesc singur, pentru a veni pregătit pentru turneul de vară al lui Liverpool”.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează