INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

"Mou, de ce l-ai dat afară pe David Luiz? Ce o să faci cu apărarea?" » Chelsea a făcut o ofertă de 30 de milioane de euro

Miranda a fost unul dintre artizanii titlului din 2014, foto: reuters +1   FOTO
Miranda a fost unul dintre artizanii titlului din 2014, foto: reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 31 iulie 2014 00:00 / Actualizat joi, 31 iulie 2014 14:25

După vînzarea lui David Luiz la PSG pentru 50 de milioane de euro, Chelsea a rămas descoperită în apărare, iar Jose Mourinho s-a gîndit deja la un înlocuitor.
Joao Miranda, fundaşul în vîrstă de 29 de ani al lui Atletico Madrid, este dorit insistent de tehnicianul portughez, scrie Marca. Mourinho l-a mai vrut pe Miranda şi în trecut, cînd a fost dispus să plătească în schimbul lui 25 de milioane de euro, însă clubul din capitala Spaniei a cerut cu 5 milioane în plus, iar negocierile s-au împotmolit.

Diego Simeone, tehnicianul lui Atletico, nu e dispus să-l vîndă pe Miranda, însă există o persoană care poate rezolva acest transfer. Este vorba despre Jorge Mendes, care este impresarul lui Mourinho şi al lui Miranda.

142 de meciuri a jucat Miranda pentru Atletico Madrid în toate competiţiile

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (17)
terentesititina
terentesititina  •  02 August 2014, 03:59

Bai Grid , eu cred ca la misto ii pomenesti de Bayern drept exemplu de rectitudine morala. Ca de nu, ma ia risul: presedninte la puscarie pentru spalare de bani ($400M Euro, nu gluma) si echipa pe tot felul de pilule intr-o veselie. Si venind ea vorba de dom'Hoeness infractoru' chiar sa credem noi povestioara sa cu privire la bani: ""Pai stai sa vezi, am inceput acum 10 de ani cu 2M si i-am tot investit pina s-au facut 400M". Mai rar asa talent financiar la cirnatari ca dl. Hoeness. De fapt, insa... 400M aia nu sint banii luni - sint banii negrii ai lui Bayern, tinuti in numele lui. D'aia la si tinut clubul presednte pina avenit duba dupa el.

grid
grid  •  01 August 2014, 00:44

PSG, afacere arabă. Chelsea, afacere a mafiei rusești, fotbal jucat să spele bani. Noroc că mai există un FC Bayern Munich.

detoatepttoti
detoatepttoti  •  31 Iulie 2014, 22:03

tot ce trece prin fotbal la nivel inalt, apare si numele lui Mendes, regele Midas... ce influenta are omul ala si cati bani au facut el si mourinho impreuna...Mendes devine un Don King al fotbalului...bine nu devine ca deja a devenit.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează