INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER UNITED

Mourinho a ales între trofeul Europa League și locul 4 în Premier League

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 20 martie 2017 10:58

Jose Mourinho a declarat că preferă să câștige trofeul Europa League pentru a se califica în grupele Ligii Campionilor, în loc să termine pe poziția a patra în Premier League.

United se află la patru puncte în spatele lui Liverpool, ocupanta poziției a patra, și este calificată în sferturile de finală Europa League, unde va juca împotriva lui Anderlecht.

"Dacă ar fi să aleg, prefer să câștig Europa League în loc să termin pe locul al patrulea, pentru că rezultatul este în final același: calificarea în Liga Campionilor. Europa League este un trofeu european prestigios și îți permite să joci Supercupa Europei în anul următor.

Chelsea, Tottenham, Liverpool, Arsenal și Manchester City nu mai joacă în competițiile europene și au un singur meci pe săptămână, dar vom lupta în continuare ca până acum", a spus tehnicianul portughez, citat de Mundo Deportivo.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
895810720478740
Adrian Suciu  •  22 Martie 2017, 03:35

Realitatea este ca e mai usor sa bati pe Anderlecht unde joaca alde Stanciu si Chipciu decat pe Liverpool cu Coutihno si Firminho...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează